Encontre Ancestral

Més info
Encontre Ancestral
Francesc Marí
Traducció: Xungarro
Fantraginers, gener 2018
67 pàgines
ePub – Mobi – PDF

Un tribut a la millor creació d’H P. Lovecraft, un viatge al més profund del desconegut. Una aventura de terror còsmic sorprenent.

La mort del professor Oliver Shadecraft al seu despatx de la Universitat de Miskatonic ha trasbalsat la vida de tots els seus coneguts, sobretot la del seu nebot i deixeble, Martin. No obstant això, el jove no tindrà temps per lamentacions, ja que al costat de l’historiador Mark Shepherd i d’un grup d’investigadors de la Universitat de Miskatonic, s’endinsarà més enllà del teló de la història que tots coneixen, seguint la pista d’una cosa més antiga i més perillosa del que les seves ments puguin imaginar.

A través de relats aparentement inconnexes, Francesc Marí recupera l’essencia dels relats de terror còsmic, en el que diversos investigadors i professionales, hauran de fer front a una amenaça que ningú té en ment i que es manté a l’aguaït des de fa segles.

En la línia dels grans mestres de la weird fiction, com H. P. Lovecraft, l’autor recupera l’essència dels relats de terror còsmic i dona la seva particular versió de l’amenaça de Cthulhu i els seus congèneres, aconseguint integrar la seva història en un univers que sembla no tenir fi.

Amb una increïble similitud, Encontre Ancestral aconsegueix recrear els escenaris aclaparadors, i les històries entre la realitat, la fantasia i la mitologiaque van terroritzar una generació a principis del segle XX.

Un divertiment per al lector que s’atreveixi a endinsar-se en les pàgines d’aquesta novelette. Per primer vegada en català, és una traducció en exclusiva per Fantraginers del relat Encuentro con lo antiguo, amb una edició acurada, actualitzada i supervisada de propi per l’autor.

Para aquellos que quieran disfrutar del texto original de Encuentro con lo antiguo en castellano, tienen disponible la edición realizada por EpubLibre disponible para descargar en este enlace.